OPEN DAY: Γνώρισε την Σχολή Aφηγηματικής Τέχνης


Η Σχολή Αφηγηματικής Τέχνης διοργανώνει ανοιχτή εκδήλωση γνωριμίας για όσες και όσους επιθυμούν να ενημερωθούν για το πρόγραμμα σπουδών, τους στόχους και την φιλοσοφία της σχολής. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον χώρο που γίνονται τα μαθήματα,  στο «Σπίτι των Παραμυθιών - Το Μουσείο Αλλιώς», την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024, ώρα 19:00.

Στην εκδήλωση εκτός από δασκάλους θα παρευρεθούν και εκπαιδευόμενοι της Σχολής για να μοιραστούν την εμπειρία τους.


Η Σχολή Αφηγηματικής Τέχνης απευθύνεται σε κάθε ενήλικα που αγαπά τις ιστορίες και τον προφορικό λόγο, που επιθυμεί να ασχοληθεί με την αφήγηση, να εμπλουτίσει την καθημερινή του ζωή με αυτήν, να την εφαρμόσει για καλύτερα αποτελέσματα στην υπάρχουσα εργασία του, να ασχοληθεί με την αφήγηση αποκλειστικά ή παράλληλα με άλλες επαγγελματικές δραστηριότητες. Σε κάθε ενήλικα που επιθυμεί να ανακαλύψει πτυχές του εαυτού του και προσωπικές του δυνατότητες, να αλληλεπιδράσει με την ομάδα και να μοιραστεί τη μαγεία των ιστοριών, να αποκτήσει ευρύτερη γνώση για το παραμύθι και τη λαϊκή προφορική παράδοση, και την έρευνα γύρω από αυτά.


Το πρόγραμμα της «Σχολής Αφηγηματικής Τέχνης» είναι διετές. Ξεκινάει την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2024 και θα πραγματοποιείται κάθε Τετάρτη, (ώρες 18:00-21:00) έως τον Ιούνιο 2025 και από Σεπτέμβριο 2025 έως Ιούνιο 2026.
Πέραν των μαθημάτων που θα γίνονται κάθε Τετάρτη θα γίνουν δια ζώσης μαθήματα και τρία Σαββατοκύριακα εντός του έτους. Για το πρώτο έτος στις 30 Νοεμ -1 Δεκ. 2024, 5-6 Απρ.2025 και 14-15 Ιουν. 2025. (Ώρες 11:00-16:00)

Στο πλαίσιο της μαθητείας δίνεται η δυνατότητα πρακτικής άσκησης, με την συμμετοχή σε εκδηλώσεις αφήγησης, φεστιβάλ, κλπ.

Περισσότερα για το πρόγραμμα και τους δασκάλους μπορείτε να πληροφορηθείτε και στην ιστοσελίδα της σχολής ΕΔΩ



Πληροφορίες:  
6971727309 / afigisi@gmail.com

 «Το Σπίτι των Παραμυθιών - Το Μουσείο Αλλιώς»
Πλατεία Κύπρου & Θουκυδίδου 54, Αγ. Δημήτριος, Αθήνα ΤΚ 173 43 Χάρτης






«ΌΤΑΝ ΕΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΣΕ ΠΑΡΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥ,
ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΞΕΧΝΑΣ.
ΑΠΛΩΣ ΑΦΗΝΕΣΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΣ»
                                                                                                      Κωστής Γκιμοσούλης